Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home2/hodgyaro/public_html/system/core/mysql.php on line 10
Bodrogi vendégház, Hodgya
Bodrogi vendeghaz - Hodgya   Hodgya központjában található a Bodrogi Vendégház, önálló telken, melynek területe 3500 nm (kert + udvar), 6 + 4 személy befogadására alkalmas. A ház földszintjén talákható a nappali-ebédlő, a konyha és egy fürdőszoba.
A nappaliban TV, rádió, műholdvevő berendezés áll a vendégek rendelkezésére.

   A konyha teljesen felszerelt, edények, tányérok, evőeszközök, stb. megtalálhatóak. A főzőkályha gázzal működik, az élelmiszer a hűtőszekrényben és a kamrában tárolható.

   A fürdőszobában hideg-meleg víz van (gázbojlerrel), fürdőkád zuhannyal és WC található benne.
Az emeleten található a 3 hálószoba valamint egy fürdőszoba zuhanyzóval és WC-vel. Az első szobában 2 db egyszemélyes ágy, a másodikban egy duplaágy, a harmadikban 2 egyszemélyes ágy található. Szükség esetén a manzárdban pótmatracok elhelyezhetők.

   A kertben filegória, grillező, a gyerekek számára hinta és mászkáló található. Az udvaron lábtenisz- és tollaslabdapálya, pinpongasztal található, a hozzávaló felszerelésekkel. Előkészített és felvágott fa áll a vendég rendelkezésére grillezéshez, tábortűzhöz. Érkezéskor a kulcsosház elő van készítve a Vendégek fogadására. Eltávozás után a házigazdák, mindennemű takarítási munkát elvégeznek!